FLASH är en snabbverkande inpackning som är designad för att ge glans, fukt & ett silkeslent resultat på bara 60 sekunder! Inpackningen behöver alltså endast verka 1 minut(!) för att ge resultat, men det skadar inte att låta den sitta i längre!

Med en snabbverkande inpackning kan alla som “inte har tid” att göra inpackning faktiskt göra det ändå! Flash instant shine mask från varumärket AMIKA gör underverk på 60 sekunder, håret blir glansigt, återfuktat och mycket lättare att reda ut!

Flash Instant Shine Mask är en färgbevarande och snabbverkande mask som ger fukt och glans på bara 60 sekunder. Masken sluter omedelbart fjällskiktet samtidigt som den gör håret mjukt och återfuktat och får en silkeslen och mjuk finish. Produkten är berikad med linfrö som återfuktar och gör håret mjukt, antioxidanter som konditionerar och återfuktar håret samt bekämpar frizz, aminosyror som slätar ut fjällskiktet och ökar hårets elasticitet samt UV-filter som håller hårfärgen livfull. Produkten är fri från parabener, sulfater och mineraloljor.

Egenskaper

  • Ger fukt och glans på bara 60 sekunder
  • Ger en silkeslen och mjuk finish
  • Fri från parabener, sulfater och mineraloljor
  • Färgbevarande
  • Passar alla hårtyper

Användning:
Tänk på att produkten är väldigt rinnig i konsistensen, väldigt olik en ”klassisk” inpackning. På detta sätt är den väldigt enkel att fördela jämnt i hela håret. Applicera masken efter schampo och balsam om du har ett torrt och grovt hår, eller istället för balsam om du har en fint och fett hår.
Oavsett hårkvalité så kommer ditt hår kännas glansigare, och mjukare efter bara 60 sekunder!

TIPS!
Använd flash instant shine mask varje gång du duschar som en ny rutin! Då slipper du ha dåligt samvete för att du alltid ”glömmer” att göra inpackning. 

 

AMIKA Flash Instant Shine Mask

Pris: 269kr

 

Flash snabbverkande inpackning

Jag älskar verkligen att använda denna inpackning! Mitt hår ser så mycket friskare ut när det är glansigt, och det känns inte som att jag behöver färga det lika ofta. Ibland när jag har extra mycket tid så passar jag på att göra en ”fetare” inpackning, till exempel Mineral Mud från Saphira.