Får du grönt hår på grund av vattnet du duschar i? Detta är ett problem som är väldigt vanligt i de hushåll som har egen brunn och/eller kopparrör. Om du till exempel flyttar till ett hus som har egen brunn så kan du märka efter ett tag att ditt hår blir grönt, att det går av eller att det blir väldigt svårt att reda ut. När du ska göra en kemisk behandling på ditt hår (till exempel slingor eller färg) så är det extremt viktigt att du berättar för din frisör att du har egen brunn. Berättar du inte detta så finns det en stor risk att det kan ske en kemisk reaktion i håret när man lägger på färg/blekning. Gör man ljusa slingor med blekning finns risken att blekningen börjar koka och att håret går av. Gör du en mörk färg så finns risken att färgen blir väldigt mycket mörkare än vad den ska bli och att den blir matt och lite ”sotig”.

Ds mineral removing

Vi har dock hittat en vegansk produktserie som är grymt bra till hår som har olika beläggningar. DS Mineral Removing schampo, balsam och elixir. Behandlingen ger oftast synligt resultat på bara en användning. Om du har egen brunn rekommenderar vi dig att göra denna behandling innan du ska bleka, färga eller tona håret för att minimera risken för oönskade färgresultat eller kemiska reaktioner under färgningen. DS Mineral Removing shampoo är schampot för dig som har egen brunn eller hårt vatten där du bor! Detta djuprengörande schampo tar effektivt bort mineralansamlingar, klor samt rester av hårprodukter från håret. Den skonsamma sammansättningen ger håret glans, gör hårfärgen klarare & gör håret mera lätthanterligt. Rekommenderad användning är 1-4 gånger per månad.
DS Mineral Removing Elixir är WOW-produkten för dig som har egen brunn eller hårt vatten där du bor! Denna veganska och parfymfria hårlotion tar effektivt bort mineraler i alla hårtyper. Rengör effektivt missfärgningar orsakade av mineraler, klor samt rester av hårprodukter i håret. Livar upp hårfärgen & gör håret glansigt. Rekommenderad användning är 1-2 gånger per månad.
DS Mineral Removing Balm är balsamet för dig som har egen brunn eller hårt vatten där du bor! Detta veganska och parfymfria balsam avslutar djuprengöringen av håret & borttagningen av mineraler. Stänger hårfjällen, vilket gör att håret blir mer lätthanterligt, glansigt & mjukt. Använd gärna tillsammans med DS Mineral Removing Shampoo och DS Mineral Removing Elexir för att få bästa möjliga resultat.  

Användning:

DS Mineral Removing shampoo: Tillsätt i fuktigt hår, massera upp ett lödder och låt verka i 1-5 minuter innan du sköljer noggrant. DS Mineral Removing Elixir: Efter schampot, torka håret med en handduk och fördela elixiret jämt i hela håret, låt verka i 10-30 minuter. Se till att håret hålls fuktigt och inte torkar under verkningstiden (om det börjar torka kan du fukta håret med en sprayflaska) Skölj noggrant & fortsätt behandlingen med balsamet. DS Mineral Removing Balm: Fördela jämt i handdukstorkat hår, låt verka i 5-10 minuter & skölj noggrant.   Du hittar produkterna HÄR