Ds Mineral Removing KIT

Tvättar du ditt hår i dåligt vatten? Vatten som är hårt, innehåller mycket kalk eller som rinner genom metallrör beror oftast på att man har egen brunn och kan skada ditt hår rejält. Detta kan påverka både ditt hårs kvalité och din hårfärg. Vet du inte om ditt vatten är ”dåligt” för håret?

Här nedan följer 7 tecken på att du har egen brunn eller hårt vatten:

  • Ditt hår skiftar i grönt
  • Ditt hår blir mörkare och mörkare
  • Håret känns ”hårt” och strävt
  • Hårstråna bryts av (särskilt överhåret)
  • Det känns som att håret aldrig blir långt
  • Håret tovar sig väldigt mycket
  • Håret är glanslöst

Att håret skiftar i grönt är vanligt när du är väldigt ljus (oftast blekt) och har en färg som är mer åt det kalla hållet. Har du en mörkare hårfärg är det mer vanligt att du upplever att din hårfärg blir mörkare med tiden allt eftersom du tvättar håret.

Kvalitén på håret känns oftast sämre och håret kan kännas “hårt” och strävt – framför allt i längderna och topparna. I vissa fall kan man även uppleva att håret går av, ofta i överhåret och därför också få känslan av att håret aldrig blir långt. Håret kan ofta vara svårt att reda ut och lätt tova sig vilket även kan medföra att håret känns glanslöst och matt.

Vad kan man göra för att skydda håret?

Känner du igen dig på någon eller flera av dessa punkter? Då tipsar vi om DS Mineral Removing KIT . Produkterna rensar håret på metaller och passar både dig som har egen brunn men också dig som tvättar håret i väldigt hårt vatten. DS Mineral Removing KIT består av tre produkter:

Shampoo – Schamponera håret två gånger och andra gången låter du schampot sitta 1-2 minuter.

Elixir – Använder du 1-2 gånger i månaden för att rensa ut metaller och andra orenheter.

Balsam – Applicerar du efter schampo och elixir. Låt sitta 3-5 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *