Volym är något många eftersträvar. Det finns mängder av volymgivande produkter på marknaden, så vilken ska man välja? Har du hört talas om texturspray? Produkten som har blivit väldigt populär på senaste tiden och hjälper dig att skapa maximal volym utan att torka ut din hårbotten.

Texturspray beskriver jag ungefär såhär: Torrschampo-effekt utan torrschampo-känsla. Förstår ni hur jag menar då? Du får en lite sträv känsla i håret och galet mycket volym! Jag har många kunder som tidigare använde torrschampo dagligen. Inte för att de hade fett hår, men för att det ger volymeffekt! Torrschampo är dock ingenting man ska använda varje dag, för det torkar ut både hår och hårbotten.

Med think big texturspray kan du bygga massor av volym och skapa en naturlig style utan fet/våt känsla som tynger ned håret. Sprayen används i torrt hår som gärna är nytvättat och fönat. Produkten sprayas ner i hårbotten framför allt men kan även användas som ett matt hårspray till hårets längder.

Detta är en produkt som är perfekt till herrfrisyrer eller korta damfrisyrer! Innan du applicerar vax sprayar du ner textursprayen i hårbotten så får du en volym som håller hela dagen! Du kan även använda sprayen som en finishprodukt efter att du har stylat frisyren för att få en matt finish.

Snabb-tips: Vänd huvudet upp-och-ned och spraya direkt på rötterna och skaka om håret innan du vänder upp huvudet.