[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” next_background_color=”#000000″ _builder_version=”3.19.6″ disabled=”on” disabled_on=”on|on|on”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Silverschampo, en produkt som har ökat i försäljning enormt mycket på sista tiden. Sliter silverschampo på hårets kvalité eller är det en myt?

Silverschampo är en av de mest sålda produkterna på salongen just nu. Det används för att uppnå och behålla den kalla hårfärg som många eftersträvar. Här är några vanliga frågor som vi får angående silverschampo:

Sliter silverschampo på hårets kvalité?

Svar: Nej. Silverschampo fungerar som vilket annat schampo som helst men var noggrann med vilket märke du köper. Vissa silverschampon är väldigt djuprengörande och därmed lite extra uttorkande. Det viktiga är att du inte låter silverschampot verka för länge i håret. När du låter schampot sitta flera minuter (eller timmar) så blir håret väldigt uttorkat. Det spelar ingen roll om du använder ett fuktschampo eller ett silverschampo, om du låter det verka för länge så torkas håret ut. Tänk dig att du låter en tvål sitta på händerna i flera minuter utan att du sköljer av den. Vad händer? Dina händer kommer förmodligen bli väldigt torra. Så det många upplever är att håret blir ”slitet” av silverschampo, men egentligen blir håret bara torrt om du låter silverschampot sitta för länge.

Hur ofta ska man använda silverschampo?

Svar: Hur ofta man ska använda silverschampo är väldigt individuellt. Har du en väldigt kall hårfärg så skulle jag rekommendera att du använder det vid varje tvätt. Börja med ett vanligt schampo och tvätta håret rent, använd sedan silverschampot och skölj direkt. På så sätt får du lite kalla pigment varje gång du tvättar håret och din hårfärg kommer hålla sig snygg längre. När man använder silverschampot varje gång man tvättar håret så får man en jämnare färgton och håret hinner inte gulna mellan gångerna. Använder man det bara en gång i månaden och låter det sitta i en timme så blir färgen ojämn och håret blir uttorkat.

Gör silverschampot håret ljusare?

Svar: Nej absolut inte. Håret får endast en kallare färgton och de varma tonerna nyanseras bort. Det finns inga blekande medel i silverschampon. Många tycker att håret ”upplevs” ljusare men det är bara en illusion.

Vilket är det bästa silverschampot?

Svar: Nordens mest sålda och det absolut bästa silverschampot jag någonsin testat är:

FUDGE Clean Blonde violet toning shampoo- Schampot löddrar mycket och är enkelt att fördela jämnt i håret. Och det ger SÅ mycket effekt! Man behöver verkligen inte låta det sitta, det används som ett helt vanligt schampo och är väldigt vårdande och fuktgivande.

Andra tips på silver-produkter är:

FUDGE Tri-blo silverspray- Violet Tri-Blo är en värmeskyddande pumpspray med violetta pigment. Sprayen ger en balsam-spray-känsla och hjälper dig som har ett ljust, blekt hår till att bibehålla din kalla hårfärg.

FUDGE clean blonde violet toning conditioner- Ett lätt violett balsam som hjälper dig att behålla och fräscha upp din blonda hårfärg. Ger vård och fukt till ett blekt hår och reder ut trassligt hår. Ger en lätt känsla och tynger inte ner ditt hår. Du kan applicera den i hela håret.

KC colormask Platinum- KC colormask Platinum passar bäst till ljusblont hår. Det är en tonande och vårdande färginpackning som förändrar färgtonen på färgat eller blekt hår. Perfekt att använda för att fräscha upp eller ändra nyans på din färg mellan frisörbesöken.

KC colormask Graphite- KC colormask Graphite passar bäst till askbrunt och mörkgrått. Det är en tonande och vårdande färginpackning som förändrar färgtonen på färgat eller blekt hår. Perfekt att använda för att fräscha upp eller ändra nyans på din färg mellan frisörbesöken.

AMIKA bust your brass sivershampoo- Ett silverschampo som används för att behålla en kall hårfärg och för att neutralisera gula toner. Schampot doftar fräscht och är lätt att applicera och löddra upp i håret. Går att använda vid varje schamponering.

AMIKA bust your brass silverconditioner- Ett ultraviolett balsam som neutraliserar gula toner effektivt. Balsamet har en tjockare konsistens och går bra att blanda ut med andra balsam/inpackningar för att få ett mildare violett resultat.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.19.6″ custom_padding=”0px||0px|” prev_background_color=”#000000″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row use_custom_width=”on” width_unit=”off” custom_width_percent=”100%” custom_padding=”0px||0px|” _builder_version=”3.19.6″ module_alignment=”center” padding_top_2=”30px” padding_2_tablet=”0px|||” padding_2_last_edited=”on|desktop”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image src=”https://lyxvxo.shop/wp-content/uploads/2019/02/fudge-silver-champo.jpg” _builder_version=”3.19.6″ /][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.19.6″ header_3_font=”Lato|700|||||||” header_3_text_align=”left” header_3_text_color=”#602534″ header_3_font_size=”30px” header_3_font_size_tablet=”28px” header_3_font_size_phone=”24px” header_3_font_size_last_edited=”on|phone” header_3_line_height=”1.3em”]

Silverschampo, en produkt som har ökat i försäljning enormt mycket på sista tiden. Sliter silverschampo på hårets kvalité eller är det en myt?

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.19.6″]

Silverschampo är en av de mest sålda produkterna på salongen just nu. Det används för att uppnå och behålla den kalla hårfärg som många eftersträvar. Här är några vanliga frågor som vi får angående silverschampo:

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”/produkt/clean-blonde-violet-silver-shampoo/” button_text=”Shoppen” button_alignment=”left” _builder_version=”3.19.6″ custom_button=”on” button_text_size=”18″ button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#685157″ button_border_color=”#685157″ button_font=”|600||on|||||” button_icon=”%%20%%” box_shadow_style=”preset3″ button_bg_color__hover_enabled=”on” background_layout=”dark” url_new_window=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_blurb _builder_version=”3.19.6″ title=”Sliter silverschampo på hårets kvalité?” use_icon=”on” font_icon=”%%220%%” icon_color=”#fe9ec7″ icon_placement=”left” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”30px” header_font=”|600|||||||” header_text_color=”#333333″ header_line_height=”1.3em” body_font_size=”16″ body_line_height=”1.5em” content_max_width=”100%” animation=”off” header_font_size=”21″ header_font_size_last_edited=”on|desktop”]

Svar: Nej. Silverschampo fungerar som vilket annat schampo som helst men var noggrann med vilket märke du köper. Vissa silverschampon är väldigt djuprengörande och därmed lite extra uttorkande. Det viktiga är att du inte låter silverschampot verka för länge i håret. När du låter schampot sitta flera minuter (eller timmar) så blir håret väldigt uttorkat. Det spelar ingen roll om du använder ett fuktschampo eller ett silverschampo, om du låter det verka för länge så torkas håret ut. Tänk dig att du låter en tvål sitta på händerna i flera minuter utan att du sköljer av den. Vad händer? Dina händer kommer förmodligen bli väldigt torra. Så det många upplever är att håret blir ”slitet” av silverschampo, men egentligen blir håret bara torrt om du låter silverschampot sitta för länge.

[/et_pb_blurb][et_pb_blurb _builder_version=”3.19.6″ title=”Hur ofta ska man använda silverschampo?” use_icon=”on” font_icon=”%%220%%” icon_color=”#fe9ec7″ icon_placement=”left” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”30px” header_font=”|600|||||||” header_text_color=”#333333″ header_line_height=”1.3em” body_font_size=”16″ body_line_height=”1.5em” content_max_width=”100%” animation=”off” header_font_size=”21″ header_font_size_last_edited=”off|phone”]

Svar: Hur ofta man ska använda silverschampo är väldigt individuellt. Har du en väldigt kall hårfärg så skulle jag rekommendera att du använder det vid varje tvätt. Börja med ett vanligt schampo och tvätta håret rent, använd sedan silverschampot och skölj direkt. På så sätt får du lite kalla pigment varje gång du tvättar håret och din hårfärg kommer hålla sig snygg längre. När man använder silverschampot varje gång man tvättar håret så får man en jämnare färgton och håret hinner inte gulna mellan gångerna. Använder man det bara en gång i månaden och låter det sitta i en timme så blir färgen ojämn och håret blir uttorkat.

[/et_pb_blurb][et_pb_blurb _builder_version=”3.19.6″ title=”Gör silverschampot håret ljusare?” use_icon=”on” font_icon=”%%220%%” icon_color=”#fe9ec7″ icon_placement=”left” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”30px” header_font=”|600|||||||” header_text_color=”#333333″ header_line_height=”1.3em” body_font_size=”16″ body_line_height=”1.5em” content_max_width=”100%” animation=”off” header_font_size=”21″ header_font_size_last_edited=”off|phone”]

Svar: Nej absolut inte. Håret får endast en kallare färgton och de varma tonerna nyanseras bort. Det finns inga blekande medel i silverschampon. Många tycker att håret ”upplevs” ljusare men det är bara en illusion.

[/et_pb_blurb][et_pb_blurb _builder_version=”3.19.6″ title=”Vilket är det bästa silverschampot?” use_icon=”on” font_icon=”%%220%%” icon_color=”#fe9ec7″ icon_placement=”left” use_icon_font_size=”on” icon_font_size=”30px” header_font=”|600|||||||” header_text_color=”#333333″ header_line_height=”1.3em” body_font_size=”16″ body_line_height=”1.5em” content_max_width=”100%” animation=”off” header_font_size=”21″ header_font_size_last_edited=”off|phone”]

Svar: Nordens mest sålda och det absolut bästa silverschampot jag någonsin testat är:

[/et_pb_blurb][et_pb_text _builder_version=”3.19.6″ text_text_color=”#666666″ text_font_size=”16px” text_line_height=”1.6em” custom_padding=”30px|30px|30px|30px” box_shadow_style=”preset4″ box_shadow_color=”rgba(0,0,0,0.2)” border_width_all=”2px” border_color_all=”#fe9dc6″]

FUDGE Clean Blonde violet toning shampoo- Schampot löddrar mycket och är enkelt att fördela jämnt i håret. Och det ger SÅ mycket effekt! Man behöver verkligen inte låta det sitta, det används som ett helt vanligt schampo och är väldigt vårdande och fuktgivande.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.19.6″ custom_padding=”3%||0px|” custom_width_px=”1120px” module_alignment=”center” make_fullwidth=”on” use_custom_width=”on”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”video” _builder_version=”3.19.6″ custom_css_main_element=” box-shadow: 0 0 25px 0 rgba(0,0,0,0.1)!important;”]

Play Video

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off” prev_background_color=”#000000″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.19.6″ header_3_font=”Lato|700|||||||” header_3_text_align=”left” header_3_text_color=”#602534″ header_3_font_size=”24px” header_3_font_size_tablet=”28px” header_3_font_size_phone=”21px” header_3_font_size_last_edited=”on|phone” header_3_line_height=”1.3em”]

Andra tips på silver-produkter är:

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.19.6″ background_color_1=”#ffffff” background_color_2=”#ffffff” padding_top_1=”15px” padding_right_1=”15px” padding_bottom_1=”25px” padding_left_1=”15px” padding_top_2=”15px” padding_right_2=”15px” padding_bottom_2=”25px” padding_left_2=”15px” custom_css_main_1=”box-shadow: 0 0 25px 0 rgba(0,0,0,0.1);” custom_css_main_2=”box-shadow: 0 0 25px 0 rgba(0,0,0,0.1);” make_equal=”on”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.19.6″ src=”https://lyxvxo.shop/wp-content/uploads/2019/01/tri-blo.jpg” url=”/produkt/clean-blonde-violet-tri-blo/” url_new_window=”on” align=”center” max_width=”250px” /][et_pb_text _builder_version=”3.19.6″ text_font_size=”16px” text_orientation=”center” header_3_text_align=”center” header_3_line_height=”1.3em”]

FUDGE Tri-blo silverspray

Violet Tri-Blo är en värmeskyddande pumpspray med violetta pigment. Sprayen ger en balsam-spray-känsla och hjälper dig som har ett ljust, blekt hår till att bibehålla din kalla hårfärg.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”/produkt/clean-blonde-violet-tri-blo/” button_text=”Shoppen” button_alignment=”center” _builder_version=”3.19.6″ custom_button=”on” button_text_size=”16″ button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#685157″ button_border_color=”#685157″ button_font=”|600||on|||||” button_icon=”%%20%%” box_shadow_style=”preset3″ button_bg_color__hover_enabled=”on” background_layout=”dark” url_new_window=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.19.6″ src=”https://lyxvxo.shop/wp-content/uploads/2019/01/clean-blonde-conditioner.jpg” url=”/produkt/clean-blonde-violet-tri-blo/” url_new_window=”on” align=”center” max_width=”250px” /][et_pb_text _builder_version=”3.19.6″ text_font_size=”16px” text_orientation=”center” header_3_text_align=”center” header_3_line_height=”1.3em”]

FUDGE clean blonde violet toning conditioner

Ett lätt violett balsam som hjälper dig att behålla och fräscha upp din blonda hårfärg. Ger vård och fukt till ett blekt hår och reder ut trassligt hår. Ger en lätt känsla och tynger inte ner ditt hår. Du kan applicera den i hela håret.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”/produkt/clean-blonde-violet-conditioner/” button_text=”Shoppen” button_alignment=”center” _builder_version=”3.19.6″ custom_button=”on” button_text_size=”16″ button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#685157″ button_border_color=”#685157″ button_font=”|600||on|||||” button_icon=”%%20%%” box_shadow_style=”preset3″ button_bg_color__hover_enabled=”on” background_layout=”dark” url_new_window=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.19.6″ background_color_1=”#ffffff” background_color_2=”#ffffff” padding_top_1=”15px” padding_right_1=”15px” padding_bottom_1=”25px” padding_left_1=”15px” padding_top_2=”15px” padding_right_2=”15px” padding_bottom_2=”25px” padding_left_2=”15px” custom_css_main_1=”box-shadow: 0 0 25px 0 rgba(0,0,0,0.1);” custom_css_main_2=”box-shadow: 0 0 25px 0 rgba(0,0,0,0.1);” make_equal=”on”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.19.6″ src=”https://lyxvxo.shop/wp-content/uploads/2017/11/platinum.jpg” url=”/produkt/kc-color-mask-platinum/” url_new_window=”on” align=”center” max_width=”250px” /][et_pb_text _builder_version=”3.19.6″ text_font_size=”16px” text_orientation=”center” header_3_text_align=”center” header_3_line_height=”1.3em”]

KC colormask Platinum

KC colormask Platinum passar bäst till ljusblont hår. Det är en tonande och vårdande färginpackning som förändrar färgtonen på färgat eller blekt hår. Perfekt att använda för att fräscha upp eller ändra nyans på din färg mellan frisörbesöken.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”/produkt/kc-color-mask-platinum/” button_text=”Shoppen” button_alignment=”center” _builder_version=”3.19.6″ custom_button=”on” button_text_size=”16″ button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#685157″ button_border_color=”#685157″ button_font=”|600||on|||||” button_icon=”%%20%%” box_shadow_style=”preset3″ button_bg_color__hover_enabled=”on” background_layout=”dark” url_new_window=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.19.6″ src=”https://lyxvxo.shop/wp-content/uploads/2017/11/graphite.jpg” url=”/produkt/kc-color-mask-graphite/” url_new_window=”on” align=”center” max_width=”250px” /][et_pb_text _builder_version=”3.19.6″ text_font_size=”16px” text_orientation=”center” header_3_text_align=”center” header_3_line_height=”1.3em”]

KC colormask Graphite

KC colormask Graphite passar bäst till askbrunt och mörkgrått. Det är en tonande och vårdande färginpackning som förändrar färgtonen på färgat eller blekt hår. Perfekt att använda för att fräscha upp eller ändra nyans på din färg mellan frisörbesöken.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”/produkt/kc-color-mask-graphite/” button_text=”Shoppen” button_alignment=”center” _builder_version=”3.19.6″ custom_button=”on” button_text_size=”16″ button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#685157″ button_border_color=”#685157″ button_font=”|600||on|||||” button_icon=”%%20%%” box_shadow_style=”preset3″ button_bg_color__hover_enabled=”on” background_layout=”dark” url_new_window=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.19.6″ background_color_1=”#ffffff” background_color_2=”#ffffff” padding_top_1=”15px” padding_right_1=”15px” padding_bottom_1=”25px” padding_left_1=”15px” padding_top_2=”15px” padding_right_2=”15px” padding_bottom_2=”25px” padding_left_2=”15px” custom_css_main_1=”box-shadow: 0 0 25px 0 rgba(0,0,0,0.1);” custom_css_main_2=”box-shadow: 0 0 25px 0 rgba(0,0,0,0.1);” make_equal=”on”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.19.6″ src=”https://lyxvxo.shop/wp-content/uploads/2018/11/Amika_Blonde_BustYourBrass_CoolBlondeShampoo_300ml_bg.jpg” url=”/produkt/bust-your-brass-cool-blonde-shampoo/” url_new_window=”on” align=”center” max_width=”250px” /][et_pb_text _builder_version=”3.19.6″ text_font_size=”16px” text_orientation=”center” header_3_text_align=”center” header_3_line_height=”1.3em”]

AMIKA bust your brass sivershampoo

Ett silverschampo som används för att behålla en kall hårfärg och för att neutralisera gula toner. Schampot doftar fräscht och är lätt att applicera och löddra upp i håret. Går att använda vid varje schamponering.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”/produkt/bust-your-brass-cool-blonde-shampoo/” button_text=”Shoppen” button_alignment=”center” _builder_version=”3.19.6″ custom_button=”on” button_text_size=”16″ button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#685157″ button_border_color=”#685157″ button_font=”|600||on|||||” button_icon=”%%20%%” box_shadow_style=”preset3″ button_bg_color__hover_enabled=”on” background_layout=”dark” url_new_window=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.19.6″ src=”https://lyxvxo.shop/wp-content/uploads/2018/11/Amika_Blonde_BustYourBrass_CoolBlondeConditioner_250ml_bg.jpg” url=”/produkt/bust-your-brass-cool-blonde-conditioner/” url_new_window=”on” align=”center” max_width=”250px” /][et_pb_text _builder_version=”3.19.6″ text_font_size=”16px” text_orientation=”center” header_3_text_align=”center” header_3_line_height=”1.3em”]

AMIKA bust your brass silverconditioner

Ett ultraviolett balsam som neutraliserar gula toner effektivt. Balsamet har en tjockare konsistens och går bra att blanda ut med andra balsam/inpackningar för att få ett mildare violett resultat.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”/produkt/bust-your-brass-cool-blonde-conditioner/” button_text=”Shoppen” button_alignment=”center” _builder_version=”3.19.6″ custom_button=”on” button_text_size=”16″ button_text_color=”#ffffff” button_bg_color=”#685157″ button_border_color=”#685157″ button_font=”|600||on|||||” button_icon=”%%20%%” box_shadow_style=”preset3″ button_bg_color__hover_enabled=”on” background_layout=”dark” url_new_window=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

2 tankar om “Silverschampo – Sliter det på hårets kvalité?

    • Olivera Bobuiescu says:

      Hej! Inget av våra silverschampon sliter på håret. Däremot ska man inte låta ett silverschampo sitta, precis som man inte ska göra med andra schampon, eftersom det kan torka ut håret. Men vill du ha ett silverschampo som är mildare i pigmenten kan du välja Amika-Bust your brass serien och vill du ha mer pigment så kan du välja Fudge Clean Blonde serien .

Comments are closed.