Vi har valt att jobba med den skonsamma Extensions-metoden Hairtalk! Nu finns även alla Hairtalks produkter att beställa på vår webbshop!

Om Hairtalk:

Företaget grundades i Tyskland 2005 och var först på marknaden med tejpextensions. Som kund kan man alltid känna sig trygg genom att välja Hairtalk. Det är endast auktoriserade frisörer som kan genomgå Hairtalks utbildning för att kvalitetssäkra att produkten används korrekt. Det som gör Hairtalks tejpextensions väldigt unika är framförallt det skonsamma tejpsystemet och deras patenterade fästen. Men även att håret är av högsta kvalité och isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv. Möjligheterna är verkligen oändliga med hjälp av Hairtalk. Vill du förlänga, förtjocka eller göra en färgförändring? Gör en grundlig konsultation hos din frisör för att kunna få just ditt drömhår! Hairtalk finns nu i över 50 länder och du kan enkelt hitta en auktoriserad salong under fliken ”Hitta Salong” på hairtalks hemsida.  

Hairtalks produkter:

När du har gjort en tejpförlängning, förtjockning eller färgförändring med hairtalk så är det viktigt att ta hand om håret. Hairtalks produkter är särskilt framtagna för deras extensions och för att garantin på håret ska hålla så ska man enbart använda hairtalks egna produkter, utan undantag! På lyxvxvo.shop kan du beställa alla hairtalks produkter och få dom hemskickade direkt till dig.

Vi har kvalitets-säkra produkter direkt från återförsäljaren. Därför kan du alltid känna dig trygg med att handla hairtalks produkter hos oss. HÄR  ser ni alla hairtalks produkter som finns att beställa hos oss på lyxvxo.shop