Torr hårbotten och kliande hårbotten är något som många upplever när vädret växlar från vinter till vår. Vilken tur att det finns hjälpmedel för dessa besvär!

Vårat bästa tips för torr hårbotten och andra typer av hårbotten besvär är Neccin dandruff treatment shampoo Detta är ett effektivt mjällschampo som behandlar och löser hårbottenproblem. Schampot är återfuktande samt ger ett friskt och glansigt resultat. Mjäll: Detta schampo Innehåller Piroctone olamine – ett ämne som är verksamt mot mjäll och balanserar hårets och hårbottens naturliga mikroflora. Torr/ kliande hårbotten : Schampot innehåller en unik tensidblandning som minimerar uttorkning och hudirritation samt lugnar hårbotten.   Användning: Skaka flaskan. Massera in i hårbotten i vått hår, låt verka 2-3 min och skölj noga. Kan användas vid behov eller varje dag.   TIPS! Prata med din frisör om dina problem med hårbotten, det är viktigt att du tar reda på vilken typ av besvär du har. I vissa fall behöver man använda starkare preparat som skrivs ut av läkare.