NYHET FRÅN OLAPLEX – Olaplex No.9 !

Olaplex No.9 Nourishing Hair Serum är ett mulifunktionellt serum, rikt på antioxidanter som stärker ditt hår och skyddar mot fria radikaler, föroreningar och slitage. Det är ett viktlöst, silikonfritt serum med flera fördelar som ger omedelbart resultat i ditt hår. Olaplex No.9 är fullmatad med antioxidanter som förstärker effekten av din hårrutin och gör ditt hår mer lätthanterligt. Produkten eliminerar friss, ger en silkeslen och mjuk känsla samtidigt som det tillför styrka och skydd till ditt hår.

Här är några av alla fördelar med Olaplex No.9 Nourishing Hair Serum:

 • Produkten har en silikon fri formula.
 • Skydd under 48 Tim från yttre miljöpåverkan.
 • Värmeskydd för plattång.
 • Magisk lockbooster
 • Appliceras från botten till toppen och kommer aldrig tynga hårstrået.
 • Har starka fördelar även för hårbotten.
 • Magiskt utredande.
 • Antifriss.
 • Antistatiskt.
 • Stoppar fria radikaler som påverkar hårbotten och håret negativt från oxidativ stress
 • Godkänd Curly Girl och Grön salong. 
olaplex no.9

Såhär använder du Olaplex No.9

Börja med att applicera en liten mängd i handdukstorkat hår. Arbeta in produkten utåt från hårrötterna mot topparna. Lufttorka eller föna håret för att få en jämn struktur. Vill du framhäva dina naturliga lockar? Använd en diffuser för att definera lockar och vågor.

*mängden produkt beror på hårets längd och textur. Prova dig fram tills du hittar vilken mängd som passar just ditt hår.

Men vad är egentligen OLAPLEX?

Olaplex är en unik och patenterad molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar. Resultatet blir ett starkare och friskare hår. Man kan jämföra processen med ett spindelnät. Om nätet har många trådar så blir det starkare. Olaplex hjälper håret att skapa fler “trådar” och flyttar därmed gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra dess kvalité.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *